Apa KEJADAHNYA dengan VALENTINE?

Aku menggunakan bahasa yang agak kasar dalam entri ini.

Aku dulu belajar kat UiTM Shah Alam. Duduk menyewa di Wisma Mais Seksyen 2 Shah Alam lebih kurang 2 tahun.

Paling best nak tahu, bilik aku bertentangan dengan McD Seksyen 2 Shah Alam. Apa yang bestnya?

Boleh kata tiap-tiap malam, terutama malam minggu, mesti ada couple yang beromen dekat parking McD tersebut. Bayangkan, parking awam boleh student-student bangang ni buat kerja?

Pernah satu malam, orang kata kalau dah rezeki tak ke mana la kan. Satu couple syok beromen dalam kereta betul-betul dekat sangat dengan parking yang paling clear. Gila syok sampai tak ingat awek tersebut hampir londeh kain. Lelaki memang jenuh menggomol la. Abis "bukuit-bukuit" kena tarah.

Sekali datang lori McD hantar stok. Potong stim. Lelaki jongos terbabit keluar dengan selamba isap rokok buat-buat tak tahu macam takdak kejadah apa yang jadik. Si awek plak sibuk betul kain dan baju.

Celaka potong stim sungguh.

Sempat lagi aku jerit "Woi beromen ke"?

Si pakwe mencari-cari siapakah yang menjerit itu. Tak lain dan tak bukan adalah aku. Haha. Bodo macam B*b*.

Insiden drama-drama realiti ini akan jadik bertambah best kalau musim perayaan. Contoh macam Tahun Baru ke, Merdeka ke, Valentine ke?

Valentine? Tutup cerita pasal romen kat parking McD.

Apa kejadah haramnya dengan Valentine ni?

Aku malas nak bercerita tentang sejarah, asal usul kejadah Valentine ni.

Hari untuk melahirkan dan meluahkan rasa kasih sayang?: Apa setakat hari ni tak ke lagi hari-hari lain hangpa semua geli-geli? (Geli-geli adalah cara terkini anak muda la ni tunjukkan rasa kasih sayang).

Hangpa semua akan hanya menambah statistik pasangan di tangkap khalwat dan kalau nasib tak baik mungkin akan keluar muka depan suratkhabar Metro, Kosmo, Sinar Harian dan bla-bla..

Nasib sikit lagi tak baik? Krew 999 join sekali operasi cegah maksiat malam Valentine haramjadah dan anda terkantoi. Muka anda dan couple satu negara boleh nampak.

Lagi bangang, anda cuba larikan diri dengan panjat alang ataupun beranda, lantas jatuh kepala dulu lalu mati.

Tak ke itu dinamakan kematian paling bangang?

Tolonglah, jangan menambah statistik kelahiran anak luar nikah dan kes buang bayi lagi sembilan bulan.

Para gadis, sila ingat bahawa pengorbanan anda menyerahkan dara pada pakwe anda adalah sia-sia dan bukan setakat sia-sia tapi sangat sial!

Laki beb, kalau dah dapat menda alah korang tue, tambah plak dengan kebodohan pakwe anda pancut dalam tanpa pakai sebarang protector, besar kemungkinan anda akan mengandung. Dan besar kemungkinan pakwe anda akan tinggalkan anda terkontang kanting dengan alasan:

"Eh, ko buat dengan orang lain ko tuduh aku. Dasar bohsia!". Macam mana?

Aku kesian dengan naseb pompuan. Serius! Tapi nak buat macam mana kalau itu yang korang pilih?

Masih ada masa lagi untuk korang elakkan dengan mengatakan "Apa KEJADAHNYA dengan VALENTINE?" kalau pakwe korang ajak dating malam Valentine.

Sungguh anda mampu mengelak!

Nota kaki:

Naseb aku single....







Read Users' Comments (7)

7 Response to "Apa KEJADAHNYA dengan VALENTINE?"

  1. Makbed says:
    February 12, 2011 at 10:18 PM

    haaa..single ke?

  2. cokiedacomot says:
    February 12, 2011 at 10:22 PM

    suka ok entry ni :)

  3. HafizRahman.com says:
    February 12, 2011 at 11:03 PM

    laa hafizrahman jugak?hehe

  4. Hapiz Rahman says:
    February 13, 2011 at 12:48 AM

    Makbed: serius single. Haha..
    Cokie: tq
    Hafiz: lain beb. Aku hapiz.. haha

  5. Kazaztan Team says:
    February 13, 2011 at 12:58 AM

    nasib saya sudah kawen...

  6. Hapiz Rahman says:
    February 13, 2011 at 2:12 AM

    Kazaztan: Naseb... Hahaha.

  7. bebel bubble says:
    February 20, 2011 at 5:41 PM

    haha. nice entry.

    kpd perempuan ye, jagalah diri anda. dan lelaki pun sama. jagalah diri anda juga ye. kawallah diri.

    korang kalo dah gatal sgt, nikah jela.


    nauzubillah. takut sebenarnya ni . tkut jadi kt kita pulak. minta2 dijauhkanla..aminnnn