TIADA TAJUK

Seminggu aku tak update blog. Mood nak update ada. Tapi malas menjadi-menjadi. Tiba-tiba bukak tadi, sesuatu tak kena terjadi kepada template blog aku. Tak sempat aku nak print screen. Dan aku dengan senang hati dan tiada rasa bersalah menukar template baru. Haha..

Cool tak? (Sila jangan menyampah sebab aku sedang cuba untuk membangga diri)

Aku rasa mungkin blog ni merajuk dengan aku sebab lama sangat tak bukak beliau.

Kesian beliau...

Hati riang

Sekarang hati bunga-bunga riang. Sebab apa? Nanti aku cerita bila aku rasa nak cerita.

Selamat berpuasa dan jangan..

Hari ini telah puasa. Kepada semua, sila jangan gatal tangan seluk seluar masa tidur atau kalau bosan. Nanti tak pepasal puasa batal.

Rindu

Serius sangat rindu nak bukak puasa kat rumah. Rindu oo air tangan dan jugak kaki mak aku. Beliau masak memang sedap. Kalau aku balik memang selalu aku order je. Mesti dapat. Haha..

Rindu jugak kat anak sedara aku yang sorang tue. Serius rindu beliau!

Cuti Raya

Raya tahun ni aku cuti dua hari saja. Malam raya balik kampung dan mungkin pertama kali dalam sejarah aku akan drive balik raya. Agaknya cool tak?

Suka

Serius aku sekarang sangat suka dengan kerja aku. Enjoy gila walaupun masa memang sangat terhad. Bayangkan masa aku di dalam bas untuk perjalanan pergi balik saja dah dekat 4 jam. Kerja 9 jam.

Jatuh Cinta

Serius sekarang telah jatuh cinta jugak kepada seseorang.. Hahah

dan.....

Selamat Berpuasa


Nota kaki:

Mengidam nasi kerabu dengan daging bakar. Tapi tadi abis plak.. Esok kena pergi lagi awal lah.

Tak sabar untuk itu... :)









Read Users' Comments (10)

10 Response to "TIADA TAJUK"

  1. AyuE SurihanyOt says:
    August 12, 2010 at 5:16 AM

    kau jatuh cinta kat aku ke????jeng3

  2. cik panadol says:
    August 12, 2010 at 6:56 AM

    wah....eh hafiz sudah bertemu bakal teman hidup...semoga berjaya n gud luck!

    selamat berpuasa...

  3. SiHatiMerah says:
    August 12, 2010 at 7:05 AM

    Wah..tahniah dan sem0ga berjaya!selamat berpuasa:)

  4. Haura Malina says:
    August 12, 2010 at 9:07 AM

    dah jatuh cinta??
    TAHNIAH! ahhah. ;p

  5. tiafazunia says:
    August 12, 2010 at 9:42 AM

    selamat berpuasa! errr ? ada ek seluk2 seluar ? (=.=")

    rindu -- > semua makanan yang mak masak mesti sedap!

    suka --> erk ? suka ke ?

    jatuh cinta ; hope bekekalan dengan yang dicinta.

    hahaha! :)

  6. Poyaty says:
    August 12, 2010 at 10:14 AM

    jatuh cinta? jeng jeng jeng

    siapakah yg istimewa itu ya :)

  7. cik shabah says:
    August 12, 2010 at 11:13 AM

    sampai ati you curang kat i!muhahaha =)

    *selamat berpuasa you =)

  8. Ery Farieha says:
    August 12, 2010 at 3:37 PM

    jeng jeng jeng!

    jatuh cinta kat sape?
    hihihi

    btw selamat berpuasa ye!

  9. Hapiz Rahman says:
    August 12, 2010 at 4:12 PM

    yue: sedar sket ko ada en buncit yer.. haha


    cik penadol:beliau tak layan aku pun..

    sihatimerah: jeng jeng.........

    haura malina: punya banyak aku tulis, yang bawah sekali jugak korang suka..

    poyaty: ada la..

    cik shabah: hahaha.. macam-macam

    ery farieha: ada la.. tak kan ngan ko plak. mesti la ko tak nak kan? haha..

    selamat berpuasa semua.

  10. Ummi says:
    August 13, 2010 at 11:09 PM

    wah dah jatuh cinta rupanya...ngan siapa ye??jgn lupa kasi tau ummi ye...ltk gambar skali...