MINTA MAAF

Mulai hari ni, aku sudah mula keja shift. Gila lama aku tak keja shift.

Dan, aku nak mintak maaf kepada:

1. Blog aku sendiri: Kurang sikit la masa aku dengan beliau..

2. Kawan-kawan bloggerz: Kurang sikit aku blogwalking. Kurang sikit aku jengah blog korang lepas nie..

Walau apa pun, masa kena rancang betul-betul lah. Masa sentiasa ada, aku je yang tak pandai nak merancang.

Dan aku paling tak suka perasaan bila mula suka kat orang. Hadooiii!!

Malam nanti lepas aku balik keja aku update ye..

Nota kaki:

Cinta dengan blog sudahlah.. Boleh ke? Hahah
Doakan loan aku lulus..






Read Users' Comments (10)

10 Response to "MINTA MAAF"

  1. Miss Izah Mohamed says:
    July 29, 2010 at 10:10 AM

    its ok.. take time..
    focus on ur work first ehehe

  2. cik panadol says:
    July 29, 2010 at 11:24 AM

    takpe...aku tetap akan jengok2 blog ko nanti....keje elok2...
    eh ko apply loan ape?

  3. cik shabah says:
    July 29, 2010 at 2:28 PM

    cik shabah akan merinduimuuu,,ahaks!

  4. LiFe KaMi says:
    July 29, 2010 at 3:33 PM

    takpe bro keja lg penting..

  5. rhapsody LiN says:
    July 29, 2010 at 5:40 PM

    ku pun bercinta dgn blog. hehe

  6. Namia Cinta says:
    July 29, 2010 at 8:18 PM

    kerja lebih penting tapi blog lagi lah penting

  7. miss lolly a.k.a luvfareda says:
    July 29, 2010 at 9:38 PM

    keje leklok iyeaaa.

    dahulukan yg mane penting XD

  8. Hapiz Rahman says:
    July 30, 2010 at 1:22 AM

    sume..aku baru balik nie.. hahahaha...

  9. mrs.eleanor says:
    July 31, 2010 at 9:20 PM

    bz ek skang? hehe..btw, ada award tuk kamu! visit my blog akeyy :)

  10. tia says:
    August 2, 2010 at 1:04 PM

    amin.

    :)